ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Translation

Nota de premsa

Publicat el 18/09/2023
L'Ajuntament de Tortosa avança en la tramitació per fer realitat dues llars d'infants municipals
El ple ha aprovat avui per unanimitat la sol·licitud de dues subvencions del fons Next Generation destinades a la construcció dels dos centres educatius
L'Ajuntament de Tortosa avança en la tramitació necessària per a poder posar en marxa el curs 2024-2025 dues llars d'infants municipals a la ciutat. En aquest sentit, el ple ordinari del mes de setembre ha aprovat, per unanimitat, la sol·licitud de dues subvencions del fons Next Generation destinades a la construcció dels dos centre educatius, un dels quals al barri de Ferreries i l'altre al Temple.

En el cas del Temple, la sol·licitud de subvenció es demana per construir una llar d'infants al carrer Ferran d'Aragó-avinguda del Canal, en un solar de propietat municipal, on es farà un edifici d'una única planta amb 479,98 metres quadrats de superfície construïda i un pressupost de 683.952 euros. Aquesta llar d'infants tindrà 74 places distribuïdes de la següent manera: 8 de menors d'un any; 26 d'un a dos anys i 40 de 2 a 3 anys.

Pel que fa al barri de Ferreries, la llar d'infants es situarà al carrer Joan Sebastià Elcano, també amb un pressupost de 683.952 euros i en un solar de propietat municipal, on es construirà un edifici d'una planta de 559,20 metres quadrats. Tindrà també 74 places distribuïdes de la mateixa manera que la llar del Temple.

D'altra banda, el ple de l'Ajuntament ha aprovat el compte general de l'Ajuntament de Tortosa corresponent a l'exercici 2022, amb el vot favorable de l'equip de govern, format per Movem-PSC i ERC; el vot favorable també de Junts per Tortosa i l'abstenció de la CUP.

Finalment, el plenari ha fixat les festes locals del municipi pel 2024, una de les quals serà el 20 de maig tant a Tortosa com als pobles i l'altra data serà el 2 de setembre a Tortosa, els Reguers i Vinallop; el 13 de setembre a Bítem; el 25 de juliol a Campredó i el 4 d'octubre a Jesús.