ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Translation

Nota de premsa

Publicat el 29/11/2022
Ebreokasió pulveritza el rècord i tanca la 25a edició amb 70 vehicles venuts i un moviment econòmic de prop d'1,5 M€
Les vendes suposen un increment de més de 600.000 euros respecte a l'anterior edició del 2019
La fira Ebreokasió de Tortosa ha establit enguany un nou rècord de vendes: la vint-i-cinquena edició va tancar el cap de setmana passat amb 62 vehicles venuts al mateix pavelló de Remolins, que s'han ampliat fins a les 70 unitats en el decurs dels dies posteriors a la fira. Això ha suposat un moviment econòmic de 1.485.670 euros, fet que representa una mitjana de 21.223,86 euros per cada vehicle venut.

Estes dades superen de manera notable els bons resultats que ja es van donar a l'última edició viscuda, al 2019: aleshores es van concretar 54 vendes, amb un volum econòmic de 877.740 euros.

Tant l'alcaldessa, Meritxell Roigé, com el tinent d'alcalde i regidor de Fires, Sisco Pepió, han mostrat la satisfacció per estos bons resultats i han agraït la confiança tant d'expositors com de visitants: "les vendes demostren que Ebreokasió és una fira de referència al calendari firal de Tortosa i del conjunt del territori i de la demarcació de Tarragona. Una cita que atrau moltes persones que venen de fora de la ciutat a la recerca de bones oportunitats per a renovar el seu vehicle", explica l'alcaldessa. Per la seua banda, Sisco Pepió apunta que "ja sabíem que amb l'oferta tan àmplia que tindríem enguany, era una bona oportunitat per visitar Ebreokasió. Estem molt contents per la gran resposta i per tot allò que suposa d'impuls a l'activitat econòmica de la ciutat", remarca.

Enguany, Ebreokasió va comptar amb la presència d'uns 300 vehicles en exposició, en una superfície de 7.000 metres quadrats repartida entre l'interior del pavelló i l'exterior. Com és habitual, s'hi van mostrar vehicles de segona mà, d'ocasió, de quilòmetre zero o de gerència, que es van veure complementats amb motocicletes, vehicles elèctrics i una àrea reservada per a autocaravanes, entre d'altres. També, amb empreses vinculades al sector del motor, com ara autoescoles, assegurances o neteja. A més a més, com a novetat també es va ampliar l'oferta d'activitat amb una zona de lleure, amb establiments de restauració sobre rodes ('food trucks'), una pista de karts i elements unflables per a fer més distesa la visita al recinte.