ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Translation

Nota de premsa

Publicat el 28/07/2022
L'Ajuntament de Tortosa aprova un extrajudicial de 36.366,22 €, la xifra més baixa de la història
L'alcaldessa Meritxell Roigé subratlla que esta dada tan reduïda és fruit de la bona gestió econòmica de les diferents regidories del consistori
L'Ajuntament de Tortosa ha aprovat el reconeixement extrajudicial de crèdits corresponent a l'exercici 2021, amb un total de 36.366,22 euros. Es tracta de la xifra d'extrajudicial més baixa que s'ha generat a l'Ajuntament de Tortosa, i molt lluny dels més de 3 M€ d'extrajudicial a què s'havia arribat en anteriors mandats.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha apuntat que esta xifra tan reduïda "és fruit de la bona gestió que estan fent totes les regidories de l'Ajuntament de Tortosa, de tots els regidors i regidores, dels diferents equips i de tots els departaments municipals", ha destacat. "Des del primer moment hem estat treballant amb molta diligència amb les finances municipals, fet que permet ara disposar d'un extrajudicial de només 36.366 euros, el més baix que hem tingut mai fins ara", ha insistit l'alcaldessa.

Roigé també ha recordat altres indicadors que mostren la bona gestió de les finances municipals, com ara la important reducció de l'endeutament: de més de 5,5 M€ des del 2018.