ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 15/03/2023
Entra en servei el renovat tanatori municipal de Jesús, amb instal·lacions més còmodes per a les vetlles familiars
L'Ajuntament de Tortosa va adjudicar a l'empresa Remsa la concessió demanial del servei municipal, que ara n'ha finalitzat les obres de remodelació
Avui, dimecres 15 de març, entra en servei el renovat tanatori municipal al poble de Jesús. Ho fa, després d'unes obres d'adequació de les instal·lacions dutes a terme per l'empresa Remsa, que serà qui prestarà el servei. Així va quedar definit amb el procés dut a terme per l'Ajuntament de Tortosa per a la concessió demanial de l'equipament de titularitat municipal.

D'esta manera, "podem mantindre al poble de Jesús un servei molt important en uns moments delicats per a les famílies de les persones difuntes. Ara, a més, disposaran d'un espai més agradable, més còmode i amb millors condicions", ha explicat l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

"La única raó de ser de l'EMD és poder aproximar serveis al veïnat del nostre poble. En este cas, garantir que es puga dur a terme el dol sense haver-se de desplaçar, cosa que complicava molt les coses especialment per a les persones d'edat més avançada", ha afegit l'alcalde-president de l'EMD, Víctor Ferrando. A més, destaca que el poble encara manté la tradició de poder vetllar les persones difuntes o d'acompanyar a les famílies que passen el dol i, per tant, "poder disposar no només d'una reforma de les instal·lacions, sinó gairebé tindre un equipament nou de primer nivell, ens permet guanyar en comoditat per a les persones que passen per moments tan complicats", ha apuntat Ferrando.

Les obres han anat a càrrec de l'empresa Remsa. El seu director general, Fernando Muiño, ha remarcat la voluntat de fer "que les famílies es troben el màxim de comfortables possible" durant el procés de comiat als familiars difunts.

Els treballs han comportat l'habilitació de dos sales de vetlla àmplies, una zona d'atenció a les famílies, una sala de tanatopràxia, vestíbul, magatzem així com altres espais per als professionals que presten el servei.