ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 31/10/2022
Canvis de circulació al carrer Despuig per la connexió de clavegueram en la recta final de les obres al carrer Cervantes
S'habilitarà un tram de doble sentit temporal al carrer Despuig, entre els carrers la Salle i Poeta Vicent Garcia
Les obres d'arranjament del carrer Cervantes han enfilat ja el tram final de les actuacions, que se centren en la zona compresa entre el carrer Genovesos i la ronda Reus. Per este motiu, des d'esta setmana ja ha quedat restablida la circulació de vehicles pel carrer Genovesos i Sant Joan Baptista de la Salle, en sentit de pujada.

Per a poder completar l'actuació, a partir de dimecres 2 de novembre s'iniciarà una actuació, a la confluència dels carrers Cervantes i ronda Reus, que permetrà connectar el sistema de clavegueram dels dos carrers. Esta actuació farà necessari tallar la circulació per la ronda Reus de manera transitòria i habilitar un itinerari temporal per facilitar que els vehicles puguen accedir cap a la zona de l'estació de tren, pujada al Seminari i barri de Sant Llàtzer: des de dimecres 2 de novembre, a partir de mitan matí, el carrer Despuig serà de doble sentit de circulació entre el carrer la Salle i la rotonda que connecta amb el carrer Poeta Vicent Garcia. Mentre duren estos treballs, els carrers ronda Reus i Màrtirs de 1640 quedaran tallats a la circulació, i només hi podran accedir, en doble sentit de circulació, els vehicles que entren als pàrquings que hi ha en esta zona.

La Policia Local senyalitzarà els canvis de circulació a tot l'àmbit. A més, reforçarà la presència a la zona en aquells moments que siga necessari per regular el trànsit.