ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 18/07/2022
Els Reguers i Vinallop estrenaran dos noves llars d'infants municipals a Tortosa a partir del setembre
El servei, cofinançat per l'Ajuntament i el departament d'Educació, permetrà reforçar l'assentament dels infants als pobles més menuts del municipi
El pròxim curs escolar començarà amb dos noves llars d'infants municipals a Tortosa. A partir del setembre, els pobles dels Reguers i de Vinallop oferiran este servei per a infants d'entre 1 i 3 anys. D'esta manera, el municipi ampliarà el nombre de llars d'infants municipals, i s'afegiran a les ja existents a les tres EMD de Tortosa: Jesús, Bítem i Campredó.

Es tracta d'un servei cofinançat entre l'Ajuntament de Tortosa i el departament d'Educació de la Generalitat que té com a objectiu reforçar les escoles rurals dels dos pobles més menuts del municipi. Este dilluns, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha donat a conèixer els detalls d'este noves llars d'infants acompanyada dels alcaldes dels Reguers, Esther Vidal, i de Vinallop, José Antonio Estíbalez. Roigé ha remarcat que amb este nou servei "seguim impulsant la descentralització i fent que tots els pobles de Tortosa puguen disposar de tots els serveis bàsics necessaris. A la vegada, també afavorirem la conciliació de les famílies i afegirem noves eines que ens ajuden a refermar l'assentament dels infants amb els respectius pobles", ha dit, ja que d'esta manera també es potencien les escoles dels Reguers i de Vinallop.

Precisament, les llars d'infants compartiran espai amb les respectives escoles. Este estiu es duran a terme les actuacions per a adaptar els espais, per tal que el curs puga començar al setembre. A hores d'ara ja s'han obert les inscripcions a les oficines municipals dels Reguers i de Vinallop per tal que les famílies d'estos pobles puguen apuntar-se al pròxim curs.

Tant l'alcaldessa dels Reguers, Esther Vidal, com el de Vinallop, José Antonio Estíbalez, han agraït les gestions fetes per l'alcaldessa de Tortosa i per l'Ajuntament per tal d'aconseguir estes noves llars d'infants: "era una reivindicació de tota la comunitat educativa dels Reguers, especialment de l'AMPA i del consell escolar", ha assenyalat Vidal, "una bona notícia que ens fa estar molt contents, per tot allò que representa per als pobles més menuts del municipi", ha afegit Estíbalez.