Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 26/01/2021
Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Tortosa detenen 3 homes per 19 robatoris en interior de vehicle
Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tortosa han detingut tres persones a Tortosa com a presumptes responsables de diversos robatoris amb força a l'interior de vehicles
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tortosa han detingut des de dijous passat 3 homes, dos de 23 i un de 18 anys, veïns de Tortosa, de nacionalitats espanyola, gambiana i equatoriana, com a presumptes autors de 19 robatoris en interior de vehicle, danys, estafes i pertànyer a grup criminal.

El cap de setmana del 15 al 17 de gener de 2021 es van produir diversos robatoris amb força en vehicles estacionats en la localitat de Tortosa. Després de recopilar totes les denúncies es van comptabilitzar un total de 19 vehicles violentats als barris de Remolins i el Rastre.

Els mossos ho van relacionar amb una altra investigació oberta ja que des del desembre passat s'havia detectat un degoteig de fets similars amb el mateix modus operandi.

Els autors dels fets trencaven els vidres per accedir a l'interior i s'emportaven els objectes de valor. En algun dels casos també van sostreure targetes bancàries amb les que posteriorment realitzaven compres menors.

La investigació oberta va poder relacionar els fets amb tres veïns de la mateixa població i dijous passat es va realitzar la primera detenció i les altres dues dissabte i diumenge.

Aquestes tres persones, amb antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa. L'autoritat judicial va decretar la llibertat provisional amb càrrecs, amb l’obligació de comparèixer cada dilluns.