Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 12/11/2020
Tortosa aprova el pressupost dels centres de salut de titularitat municipal
Tortosa ha aprovat els pressupostos del 2021 per a les societats que gestionen els centres sanitaris de titularitat municipal de Tortosa: la Clínica Terres de l'Ebre i l'hospital de la Santa Creu
Tortosa ha aprovat els pressupostos del 2021 per a les societats que gestionen els centres sanitaris de titularitat municipal de Tortosa: la Clínica Terres de l'Ebre i l'hospital de la Santa Creu. Els respectius consells d'administració han aprovat la previsió de despeses i ingressos, que se situen en els 22 milions d’euros, en el cas de la societat Gestió Sanitària i Assistencial de Tortosa, SAM (GESAT); en els 14,3 milions d’euros, a la societat Tortosa Salut; i en més de 532.000 euros, a l’Entitat Pública Empresarial Local Hospital i Llars de la Santa Creu de Tortosa.

Amb l’aprovació d’estos comptes, amb un únic vot en contra als consells d'administració, l’Ajuntament de Tortosa manté l’aposta per la sanitat pública municipal, que ve desenvolupant a través de la Santa Creu i de la Clínica.

Mentrestant, segueixen en marxa les obres d’adequació de la quarta planta de l’hospital de la Santa Creu de Jesús, que permetran habilitar onze noves habitacions, amb capacitat per disset llits, a l’espai que anteriorment havia ocupat el Servei de Nefrologia del centre sanitari. El nou espai habilitat a la quarta planta comptarà amb un accés independent de la resta del centre i inicialment es destinarà a l’atenció de persones malaltes per covid-19.