ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 11/03/2013
FESTAST tanca portes avui mantenint el nivell d'afluència de públic de l'última edició

La fira alimentària de les Terres de l'Ebre FESTAST tanca portes avui amb la jornada dedicada al sector professional. Ahir va ser l'últim dia d'obertura per al públic en general, i el balanç tant de visites com de tastos és positiu. A falta de les xifres oficials, es constata un lleuger increment de visitants respecte l'última edició, l'any 2012. En aquest sentit, el president de Fira Tortosa, Emili Lehmann, n'ha fet una valoració positiva, tenint en compte que el context econòmic actual és força més complicat que el de fa dos anys. L'alcalde, Ferran Bel, ha destacat la labor comercial de recerca d'expositors i la millora de condicions perquè les empreses participessin en FESTAST.



FESTAST s'acomiada avui amb diferents actes dedicats exclusivament als professionals, que enguany es preveu entre 300 i 400. Un dels actes centrals ha estat la presentació de la candidatura de la Cuina Catalana com a Patrimoni Immaterial de la UNESCO, a càrrec del director de l'INCAVI, Jordi Bort, i de la directora de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica, Pepa Aymamí. L'alcalde, Ferran Bel, i el president de Fira Tortosa, Emili Lehmann, ha participat en l'acte. Els representants de diferents institucions del territori han signat a favor de la candidatura.