ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 18/11/2008
Tortosa i les Terres de l'Ebre promocionen la seva cuina en els Premis Nadal de Gastronomia

La cuina tortosina i ebrenca han estat presents aquest dimarts en la presentació de l'edició 2008 dels Premis Nadal de Gastronomia, els guardons que reconeixen "l'esforç individual i col'lectiu per convertir Catalunya en un referent de qualitat alimentària i de riquesa culinària i humana". El regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Ricard Forés, ha participat en aquest acte, conjuntament amb altres regidors i alcaldes de les Terres de l'Ebre. "És una oportunitat immillorable per promoure la gastronomia de la nostra ciutat i del nostre territori en el marc d'un esdeveniment que gaudeix d'un ressò molt important", ha assenyalat Forés. Aquest acte ha servit també per lliurar als assistents material de promoció turística de Tortosa.



La baldana, les carxofes, l'oli i els pastissets, en el cas de Tortosa, i les galeres, els llagostins o l'arròs, en l'àmbit general de les Terres de l'Ebre, seran la base del menú que s'oferirà en el sopar del lliurament dels Premis Nadal de Gastronomia que es farà el proper 30 de novembre a Barcelona. Els restaurants de Tortosa que han col'laborat en aquesta iniciativa són el Paiolet, Rosa Pinyol i Sant Carles.