Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 02/09/2008
46 participants van prendre part a la prova del Campionat Provincial Infantil de Ciclisme a Tortosa
Els participants, d'edats compreses entre els 7 i els 14 anys, van pedalar en un circuit urbà d'un kilòmetre de llargada

El passat diumenge es va celebrar a Tortosa la prova de fons en carretera puntuable per la Copa Catalana Infantil del Campionat Provincial Infantil. Els 46 participants (d'entre 7 i 14 anys) van recòrrer un circuit urbà d'un kilòmetre amb sortida i arribada davant del Parc Municipal Teodor González.

Amb la presència de la nova presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme, Carme Mas
-la qual va fer entrega dels maillots als guanyadors- de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i del regidor de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Pere Panisello, la cursa va obtenir els següents resultats en les diferents categories: