ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Nota de prensa

Publicada el 10/03/2008
L'Oficina de Turisme de Tortosa amplia els seus horaris i obrirà els caps de setmana i festius

El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Tortosa, Ricard Forés, ha anunciat aquesta setmana que s'ha ampliat l'horari d'atenció al públic de l'Oficina de Turisme del Carrilet i el punt d'informació dels Jardins del Príncep, a fi de resoldre una important mancança com era el d'oferir servei els caps de setmana. Fins ara, l'Oficina de Turisme de la ciutat només obria de dimarts a divendres i dissabte al matí. Des d'ara, l'horari s'ha ampliat als dissabtes a la tarda, els diumenges al matí i festius, que és de fet quan es preveu que existeix una important demanda turística. 'No tenia sentit que els caps de setmana i festius, que és quan el turista visita la ciutat, l'Oficina de Turisme fos tancada i deixés els visitants sense informació', ha explicat Forés. L'Oficina de Turisme només tancarà ara els dilluns i tres dies festius a l'any com són els dies de Nadal, Sant Esteve i Cap d'Any.


Els nous horaris tant de l'Oficina de Turisme del Carrilet com del punt d'informació dels Jardins del Príncep són:



De dimarts a dissabte:

matins, de 10.00 a 13.30 hores


tarda, de 15.30 a 18.30 hores (hivern) i de 16.30 a 19.30 hores (estiu)


Diumenges i festius:

matins, de 11.00 a 13.30 hores



Forés va aprofitar també per presentar al responsable de l'Oficina de Turisme i els punts d'informació de la ciutat, que ja ha anunciat que s'ampliaran amb el nou Centre d'Acollida Turística de Catalunya i el Centre d'Interpretació del Renaixement. El nou coordinador és Vicent Ruiz, tècnic de turisme de l'Ajuntament de Tortosa, ha explicat que entre els objectius establerts hi ha millorar la coordinació no sols entre l'Oficina i els Punts d'Informació Turística de la ciutat, sinó també amb la resta d'oficines del territori, millorar la informació amb el sector turístic de la ciutat (hoteler, restaurador, comercial, etc) i així com fomentar la promoció de Tortosa a Catalunya i l'estranger.