ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Article d'opinió

Publicat el 12/06/2017 a les 00:00 h
MOCIÓ EN MOTIU DEL DIA DE L’ALLIBERAMENT DEL COL·LECTIU LGTBI.
EL GRUP MUNICIPAL DE MOVEM TORTOSA PRESENTA UNA MOCIÓ EN MOTIU DEL DIA DE L’ALLIBERAMENT DEL COL·LECTIU LGTBI.
El grup municipal de Movem Tortosa-Entesa, a través del seu portaveu a l’Ajuntament, Jordi Jordan, presentarà al proper ple municipal la moció en motiu del dia de l’alliberament del col·lectiu LGTBI.

En aquest sentit, Jordi Jordan, feia referència a l’oportunitat que l’Ajuntament de Tortosa, aprofitant la redacció i treball d’un Pla Local per eradicar l’homofòbia, la lesfòbia, la bisfòbia i la transfòbia, hauria de fer efectiva una de les reclamacions del col·lectiu LGTBI que passa per penjar la bandera de l’arc iris al balcó de l’Ajuntament tal i com fan altres poblacions del territori i del país tant el 17 de maig com el 28 de juny.

Tanmateix també es demana que el Govern de la Generalitat desplegui la Llei 11/2014 especialment en el seu règim sancionador.

Finalment, de la mateixa manera, s’insta el Govern de l’Estat Espanyol a aprovar la Proposició de Llei “Proyecto de ley contra la discriminación por orientación sexual, identidad o expresión de genero y características sexuales, y de igualdad social de lesbianes, gais, bisexuales, transexuales, transgénero e intersexuales (Ley de Igualdad LGTBI)” registrada el passat 4 de maig al Congrés dels Diputats.

Tipologia

  • Articles opinió

Temàtica