Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Tortosa

Nota de prensa

Publicada el 21/06/2019
Aprovats, els preus públics dels espectacles de pagament de la Mostra de Jazz i de la temporada de teatre al Felip Pedrell
El ple extraordinari d’aquest divendres ha aprovat també la delegació d’una part de competències de residus al Consell Comarcal i la celebració de correbous als Reguers
Un ple extraordinari a l’Ajuntament de Tortosa ha servit per aprovar, aquest divendres, els preus públics dels espectacles de pagament que tindran lloc al teatre auditori Felip Pedrell al llarg dels pròxims mesos. D’una banda, els corresponents a la Mostra de Jazz, que permetrà veure les actuacions dels artistes internacionals inclosos al programa. L’aprovació s’ha fet amb els vots a favor de Junts per Tortosa i ERC, les abstencions de Movem i el PSC, i el vot contrari de Ciutadans. De l’altra, s’han aprovat també els preus de les entrades per a la temporada estable d’arts escèniques i música, per als mesos de setembre a desembre. Han votat a favor Junts i ERC, en contra Ciutadans i CUP i les abstencions de Movem i el PSC.

El ple també ha aprovat la delegació temporal de determinades competències de gestió de residus municipals al Consell Comarcal del Baix Ebre. Concretament, la transferència de la matèria orgànica per ser traslladada a l'abocador del Mas de Barberans i la de la fracció resta per a la seua gestió a l'Aldea.

Finalment, s’ha ratificat l’acord de la junta de govern local que autoritza la celebració de correbous a les festes dels Reguers. En aquest cas, ha comptat amb els vots a favor del plenari, excepte l’abstenció d’ERC i el vot contrari de la CUP.