Ajuntament de Tortosa
Ayuntamiento de Tortosa
Traducción

Tortosa

Nota de prensa

Publicada el 11/04/2019
Tortosa inicia la licitació per canviar les pròximes setmanes el tartan de la pista d'atletisme
Se substituirà l'actual paviment sintètic per un altre de 13 mil·límetres de gruix, que millorarà les actuals condicions per a la pràctica esportiva
L'Ajuntament de Tortosa ha iniciat la tramitació per renovar el paviment sintètic de la pista d'atletisme de l'estadi municipal. L'actuació permetrà substituir l'actual tartan per un altre de nou, de 13 mil·límetres de gruix, i amb granulat de cautxú EPDM de color. La junta de govern local ha aprovat aquesta setmana la memòria valorada d'aquesta actuació, que preveu actuar sobre una superfície de 1.985 metres quadrats. En total, la inversió ascendeix a més de 168.000 euros i els treballs tenen un termini previst d'execució d'un mes.

La millora del paviment sintètic de la pista d'atlestisme de l'estadi municipal suposarà una important millora pel que fa a les condicions que presenta actualment aquest equipament, i permetrà augmentar la qualitat de les instal·lacions per a l'activitat del Club d'Atletisme Terres de l'Ebre. De la mateixa manera, la pista també acollirà entrenaments i activitats dels World Sports Games Tortosa 2019.