Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Translation

Nota de premsa

Publicat el 12/02/2020
El carrer Rosa Maria Molas recupera el sentit de circulació amb la segona fase de les obres a l'estació d'autobusos
El canvi entrarà en vigor divendres, després que la primera fase dels treballs haja quedat enllestida un mes abans del termini previst incialment
L'inici de les obres de la segona fase de l'actuació integral a l'estació d'autobusos de Tortosa comportarà un canvi de circulació a partir d'aquest divendres. Concretament, el carrer Rosa Maria Molas recuperarà el sentit original, en el tram que va del carrer Ronda Docs fins a l'avinguda de la Generalitat.

Aquest canvi es produeix abans del que estava previst, ja que el termini de les obres s'ha escurçat al voltant d'un mes. L'actuació s'ha centrat en les andanes més pròximes al carrer Rosa Maria Molas, on s'ha renovat el paviment i s'ha reposat els elements de drenatge de l'estació, entre altres actuacions. Ara, la segona fase de les obres se centrarà a l'altra meitat de la platja d'andanes, més pròximes al carrer Lamote de Grignon. Per aquest motiu, tant aquest carrer com el carrer Adrià d'Utrecht continuaran tenint el sentit de circulació invers, per facilitar als viatgers accedir als autobusos.

La circulació a tota la zona està senyalitzada degudament i agents de la Policia Local reforcen la presència per regular el trànsit.