Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Translation

Nota de premsa

Publicat el 02/10/2019
Aigües de Tortosa trau a licitació les obres de renovació integral de l'estació de bombament situada al parc
Els treballs, previstos a partir de novembre, permetran substituir les bombes actuals i l'equipament elèctric i electrònic, amb vista a millorar-ne l'eficiència
L'empresa Aigües de Tortosa ha iniciat els treballs per a la renovació integral de l'estació de bombament d'aigua potable situada al parc Teodor Gonzalez. El primer pas ha sigut traure a licitació unes obres que tindran un cost de 150.000 euros. El termini per presentar ofertes s'allargarà fins al 23 d'octubre i, una vegada adjudicada a l'empresa constructora, la previsió és que les obres puguen començar durant el novembre, amb un termini d'execució de tres mesos.

Els treballs se centren en unes instal·lacions que van ser construïdes a la dècada dels 70. Des d'aleshores han estat en funcionament de manera contínua. Ara es renovaran les tres bombes existents, la caldereria, els equips electrònics, els quadres elèctrics, el telecomandament, així com la ventilació i el tancament perimetral de l'edifici. Els nous equips tindran un consum energètic menor, amb la qual cosa es podrà dotar l'equipament de major eficiència i control, per tal que siga més respectuosa amb el medi ambient.

Mentre duren els treballs, el subministrament d'aigua a Tortosa no se'n veurà afectat ja que estaran en funcionament els pous situats al barranc del Rastre.