Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 17/07/2020
Les proves PCR efectuades a l'hospital de la Santa Creu detecten dos nous casos positius per covid-19
Les diagnosis corresponen a dos professionals del centre, amb la qual cosa el total se situa en sis persones positives
Les proves diagnòstiques efectuades a l'hospital de la Santa Creu de Jesús, a Tortosa, tant al personal sanitari com a les persones ingressades que haguessen pogut estar en contacte amb alguns dels casos positius detectats aquesta setmana, han donat com a resultat durant les últimes hores dos nous positius. Concretament, es tracta de dos professionals del centre, que ja es troben aïllats.

Amb aquests dos nous casos, la xifra de persones infectades al centre sanitari de titularitat municipal és de sis: tres professionals sanitaris i tres pacients que hi estaven ingressats. Recordem que, com a mesura de prevenció, s'ha restringit l'accés tant a l'hospital com a la residència de la Santa Creu, ja que constitueixen un grup de persones vulnerables.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, insisteix a demanar a la ciutadania que extreme totes les precaucions a l'hora de sortir de casa i relacionar-se amb la resta de gent. Per això remarca la necessitat que tothom utilitze les mascaretes en tot moment, que s'incremente el rentat de mans i que es mantinga la distància de seguretat recomanat entre les persones.