Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 16/07/2020
'Tortosa Viu L'Estiu' recorda Ovidi Montllor de la mà d'Arturo Gaya, coincidint amb el 25è aniversari de la seua mort
El recital 'De part dels bons' tindrà lloc el 22 de juliol al recinte del Museu de Tortosa, amb entrada gratuïta
El 10 de març del 1995 moria, a Barcelona, una de les grans veus de la música en català: el cantautor d'Alcoi Ovidi Montllor. Vint-i-cinc anys després, la seua petjada es manté viva, com un dels intèrprets més influents. Aquest juliol, Tortosa recupera l'esperit d'un dels membres e la Nova Cançó gràcies a l'homenatge que protagonitzen el cantant Arturo Gaya, el guitarrista Sergi Trenzano i el contrabaixista Kike Pellicer. Els tres posaran veu i música a 'De part dels bons', el recital amb el qual recuperaran algunes de les peces més emblemàtiques del cantautor valencià.

Cançons senzilles i poderoses, que tornen recreades per aquests tres intèrprets ebrencs. Amb el segell que confereix l'estima i l'admiració que professen al cantant i poeta, i en el marc d'un concert proper i ple de calidesa.

El concert s'emmarca dins les activitats del programa 'Tortosa Viu L'Estiu', i tindrà lloc la nit del 22 de juliol, a partir de les 22 h. L'entrada per veure l'espectacle és gratuïta però cal reservar-la amb antel·lació a través del portal Ebreticket.cat o el departament de Festes: festes@tortosa.cat / 977440 901.

Una oportunitat magnífica per tornar a reviure les cançons que han marcat diverses generacions, un quart de segle després; descobrir un gran autor, per als que no hi van coincidir, i gaudir d'una nit musical de qualitat a Tortosa, al bell mig de l'estiu.