Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Tortosa

Nota de premsa

Publicat el 14/02/2019
El primer Fòrum Econòmic Tortosa-Terres de l'Ebre tindrà lloc l'1 de març al Museu
La sessió, titulada 'Economia amb Denominació d'Origen', vol promoure els atractius econòmics del territori
L’Ajuntament de Tortosa organitzarà el I Fòrum Econòmic Tortosa - Terres de l’Ebre el proper 1 de març al Museu de Tortosa. Més enllà de promocionar els atractius econòmics del territori, el I Fòrum Econòmic de Terres de l’Ebre pretén situar les quatre comarques de l’Ebre en el mapa dels networkings empresarials amb el lideratge de Tortosa com capital territorial i motor econòmic del sud de Catalunya.

El I Fòrum Econòmic de Tortosa – Terres de l’Ebre mostrarà els reptes que planteja l’economia i l’empresa a mità i llarg termini, i serà una oportunitat per reivindicar el lideratge central dels territoris de parla catalana, exhibir el potencial empresarial del territori i un espai per debatre sobre els reptes econòmics de futur sota el lema 'Economia amb Denominació d’Origen'.

El proper dia 20 de febrer tindrà lloc la presentació del programa del Fòrum. Les inscripcions ja són obertes. L’assistència és gratuïta però l’aforament és limitat. Per garantir l'assistència s'ha habilitat un formulari d'inscripció