Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Tortosa

Nota de premsa

Publicat el 28/12/2018
La Biblioteca Marcel·lí Domingo renova l'equipament informàtic amb la compra de nou maquinari
Entre el material adquirit hi ha un total de 17 ordinadors, així com altres elements perifèrics com un projector, un escàner o un reproductor de Blu-ray
La Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat, ha renovat part dels equipaments electrònics dels quals disposa. L'objectiu és per mantindre la qualitat del servei que l'equipament ofereix als seus usuaris. Concretament, han incorporat nou maquinari que es distribuirà tant per a l'ús dels usuaris de la biblioteca com per al personal que hi treballa.

En total s'han adquirit 16 ordinadors de sobretaula. Vuit d'aquests ordinadors es posaran a l'abast dels usuaris: quatre a la planta baixa on està situada la sala infantil, i quatre més a la primera planta destinada al públic adult. De la resta d'ordinadors, reservats per al personal de la biblioteca, cinc quedaran instal·lats al taulell de préstec i informació, un més servirà com a catàleg de consulta i dos més s'ubicaran a la sala de treball.

Entre la resta de material adquirit, destaca un escàner de mida A3 que ha de permetre continuar la digitalització de documents en paper a un suport informàtic, però també altres perifèrics per a la sala jove, com un projector o un reproductor de Blu-ray. Juntament amb aquests, un portàtil per a la realització de les activitats i tallers programats al llarg de l'any a la biblioteca.