Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Tortosa

Nota de premsa

Publicat el 07/12/2018
Una acció incívica afecta una vintena de contenidors durant la nit al centre i el Temple
Els incendis han tingut lloc passades les 3 de la matinada d'aquest divendres, en fins a sis punts diferents
Dotacions dels Bombers de la Generalitat, de la Policia Local de Tortosa i dels Mossos d'Esquadra han intervingut aquesta nit en un seguit d'incendis provocats a contenidors de brossa i de recollida selectiva. Els fets han tingut lloc passades les 3 de la matinada a diversos carrers del centre i del Temple, amb una vintena de contenidors afectats, dels quals catorze han quedat completament calcinats.

Els focs han afectat les illes situades al carrer Rierol de Caputxins, al carrer Vergés Paulí, al carrer Despuig, al carrer Barcelona i al carrer Poeta Vicent Garcia, on no hi ha constància que s'hagen produït més danys tret dels contenidors. D'altra banda, també han cremat una paperera del carrer Santa Coloma.

L'Ajuntament de Tortosa condemna aquests actes, que poden ser constitutius d'un delicte de danys. En aquests moments hi ha una investigació en marxa per determinar l'autoria d'aquests focs, per la qual cosa es demana la col·laboració de la ciutadania si pot aportar alguna dada trucant al telèfon de la Policia Local: 977448622 - 092.

Des de primera hora d'aquest divendres ja s'han activat els equips de neteja per retirar els contenidors cremats i restablir les afectacions de l'entorn. Com a conseqüència d'aquests fets, el servei de recollida d'escombraries es veurà afectat durant alguns dies ja que caldrà reposar els contenidors malmesos, i en alguns casos reordenar altres illes per cobrir les necessitats dels punts afectats. Per aquest motiu cal fer una crida a la comprensió dels usuaris fins que no es puga restablir el servei completament.