Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Tortosa

Nota de premsa

Publicat el 17/11/2018
El secretari general de l'Esport inaugura oficialment el nou Complex Esportiu Win
En només una setmana s'han produït més de 350 inscripcions d'usuaris
L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, i el regidor d'Esports de Tortosa, Joaquim del Pino, han inaugurat de manera oficial les instal·lacions del nou Complex Esportiu Win, situat a l'estadi municipal. L'equipament va entrar en funcionament dilluns, obrint als usuaris les dos piscines existents, així com totes les sales de màquines i d'activitats dirigides.

La inauguració ha aplegat un bon nombre d'autoritats i ciutadans, que han volgut conèixer de prop el complex. Durant el seu discurs, Roigé ha destacat el "salt qualitatiu" que representarà la nova instal·lació per a la pràctica esportiva de la ciutat i ha revelat que des què el complex ha entrat en funcionament s'han produït més de 350 inscripcions d'usuaris.

A més, ha remarcat que amb l'obertura es compleix "un somni que teníem com a ciutat i com a capital d'un territori, com és disposar d'un equipament de primera magnitud" com aquest. A més, ha agraït els esforços que han dut a terme totes les persones que han estat implicades en la seua construcció, i la paciència i la comprensió dels que han hagut de conviure amb les obres i els que han hagut d'esperar durant anys per poder disposar d'una piscina adequada a les necessitats de la ciutat. En aquest sentit, s'ha adreçat al Club Natació Tortosa encoratjant-los que amb la nova piscina puguen millorar els entrenaments i en surtin "nous campions a nivell de país".

De la seua banda, Gerard Figueras, ha destacat el paper de capitalitat esportiva que exerceix Tortosa i que quedarà consolidada com a referent de l'esport català i internacional l'estiu que ve, quan aculli la celebració dels World Sports Games. Segons ha remarcat, el complex esportiu Win compta amb unes instal·lacions que permetran a la ciutat poder acollir competicions de primer nivell al país.

Precisament, l'1 de desembre està previst el primer campionat oficial de natació a la nova piscina, en aquest cas d'àmbit comarcal. L'alcaldessa de Tortosa també ha posat l'equipament a disposició de la secretaria general de l'Esport perquè hi puguin tindre lloc competicions a nivell nacional.

La inauguració ha finalitzat amb protagonisme per als esportistes del Club Natació Tortosa, que han fet una demostració dels diferents estils que practiquen.


En marxa la segona fase de les obres
Després que hagin entrat en funcionament les instal·lacions del Complex Esportiu Win ja han començat els treballs per finalitzar l'execució. Se centraran a l'espai que ocupava fins ara l'antiga piscina coberta, que serà enderrocada d'aquí a pocs dies. Al seu lloc estan previstos dos nous vestidors, que ampliaran la capacitat actual, així com la zona humida wellness, que inclourà un circuit d'aigües, un ban de vapor i sauna i dutxes bitèrmiques. Al costat, un solàrium amb accés directe a la piscina mitjançant les portes corredisses, i quatre pistes de pàdel que completaran l'oferta esportiva.

Aquestes millores se sumaran a les previstes a la resta de l'estadi, com la renovació de la pista de rodatge al velòdrom, la renovació de vestidors al pavelló i al camp de futbol Josep Otero, així com la substitució de cadires a la grada.