ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 18/03/2021
El desdoblament de l'últim vestidor pendent al pavelló de Ferreries completa la remodelació feta a tot l'estadi
Les actuacions efectuades durant els últims anys han permès passar de 16 vestidors a 22, entre el pavelló poliesportiu i el camp de futbol Josep Otero
L'Ajuntament de Tortosa ha finalitzat la remodelació de l'últim vestidor pendent al pavelló poliesportiu de Ferreries. D'esta manera queda completada la renovació de tots els vestidors de l'estadi, tant al pavelló com al camp de futbol Josep Otero.

L'actuació feta al pavelló ha permès desdoblar un vestidor, que era molt gran, en dos de nous. A més, ha suposat la renovació de la instal·lació, amb noves dutxes, serveis i mobiliari. D'esta manera es guanya capacitat per donar cabuda als equips i practicants d'esports que utilitzen el pavelló en les diferents competicions que hi tenen lloc i se'n millora el confort. L'actuació ha tingut un cost de 47.000 euros.

Al llarg dels últims anys, l'Ajuntament de Tortosa ha anat arranjant tots els vestidors existents al pavelló. Això ha permès passar dels sis existents als nou actuals. De la mateixa manera, també s'han renovat tots els vestidors del camp Josep Otero, que han passat de deu a tretze, a més a més d'adequar els serveis públics en este punt.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha visitat els nous vestidors del pavelló acompanyada del regidor d'Esports, Ximo Martorell, i del regidor de Serveis, Domingo Tomàs. Roigé ha refermat l'aposta per potenciar l'esport a la ciutat atès que incideix en una part molt àmplia de la ciutadania i, a la vegada, ha insistit, suposa un estímul per a l'activitat econòmica de la ciutat ja que permet dur a terme competicions que comporten l'arribada d'esportistes i familiars de fora del municipi.

En este sentit, Meritxell Roigé ha recordat que durant els últims tres anys, més enllà de la construcció i posada en marxa del WIN Complex Esportiu que ha permès ampliar les instal·lacions i activitats esportives de l'estadi, des de l'Ajuntament també s'han efectuat diverses obres de millora al conjunt de l'estadi. Entre aquestes, la renovació del tartan de la pista d'atletisme, la renovació de la superfície de rodament del velòdrom, la substitució de tots els seients de la graderia del camp de futbol Josep Otero, la substitució de les lluminàries de les quatre torres del camp de futbol per d'altres de tecnologia LED, o la millora de l'accés a la graderia superior del camp annex, entre d'altres.