ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 12/06/2020
L'Ajuntament de Tortosa, reconegut per la transparència en la comunicació pública amb el segell Infoparticipa
La certificació, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona, reconeix les bones pràctiques en la tramesa d'informació a la ciutadania
L'Ajuntament de Tortosa ha estat reconegut un any més amb el segell Infoparticipa, pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB. El segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB, com a reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i diputacions.

Els aspectes que s'hi avaluen s'agrupen en diverses temàtiques, com ara si s'informa correctament sobre qui integra la corporació municipal, sobre com es gestionen els recursos col·lectius, sobre com es gestionen els recursos econòmics, sobre la informació publicada en relació al municipi i la gestió de recursos col·lectius o sobre les eines de partipació ciutadana existents al municipi.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, s'ha felicitat que l'edició d'enguany "haja tornat a reconèixer l'exercici de transparència i de rigorositat amb el qual treballa el govern de Tortosa de manera constant en la gestió municipal". En aquest sentit, ha agraït a tots els departaments implicats "per l'esforç i la constància" en mantindre la informació actualitzada al web municipal, ha apuntat.

Cada any, el lliurament dels segells Infoparticipa a cada consistori reconegut es fa efectiu en un acte amb la participació de representants institucionals.