ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 19/03/2020
L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, lamenta la primera mort per coronavirus a la ciutat
La Regió Sanitària Terres de l'Ebre confirma la mort d'un home a l'Hospital Verge de la Cinta, que havia ingressat amb diverses patologies prèvies
En una compareixença, aquest dijous al vespre, l'alcaldessa de Tortosa ha lamentat la primera mort a la ciutat i a les Terres de l'Ebre com a conseqüència de la pandèmia del Covid19. Pocs minuts abans, la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre ha confirmat la mort a l'Hospital Verge de la Cinta. Es tracta d'un home de 75 anys, veí de Tortosa, que havia ingressat amb diverses patologies prèvies, fet que la convertia en una persona de risc.

L'home va ingressar a la Clínica Terres de l'Ebre per urgències i posteriorment va ser traslladat a l'hospital Verge de la Cinta, on ha mort. Això ha provocat que sis persones de la Clínica Terres de l'Ebre, totes personal sanitari, estiguen en confinament preventiu.

Meritxell Roigé ha transmès el condol a la família i els amics. "Sabíem que aquest moment podia arribar, i malauradament no podem garantir que no puga tornar a passar", ha dit. Per això ha insistit, una vegada més, en la necessitat que tota la ciutadania respecte el confinament per evitar que es produïsquen nous contagis, especialment de gent vulnerable.

L'alcaldessa de Tortosa ha adreçat un missatge d'agraïment per l'enorme faena i l'esforç que estan fent tots els professionals sanitaris arreu del país, a les Terres de l'Ebre i al municipi.

Roigé ha finalitzat demanant la màxima prudència a tota la ciutadania perquè complisquen les ordres de confinament, amb vista a aturar l'avenç de la pandèmia.