ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 07/07/2019
Tortosa tanca una setmana d’esport popular d’abast mundial, passant el relleu a Zagreb
Una festa al parc Teodor Gonzalez va servir per culminar els World Sports Games Tortosa-Terres de l’Ebre, en els quals han pres part més de 3.000 esportistes de tot el món
Els CSIT World Sports Games Tortosa 2019 ja són història. Dissabte a la nit, un acte al parc Teodor Gonzalez va servir per posar la cloenda a sis dies de competicions, que s’han escampat per diversos equipaments de la ciutat i per les vuit subseus del territori. La cerimònia de clausura va servir per lliurar reconeixements a totes les delegacions presents, arribades de tot el món, així com els premis del CSIT que reconeixen la bona pràctica esportiva.

De la mateixa manera, un dels moments més solemnes va ser quan l’alcaldessa de Tortosa va lliurar la bandera dels jocs que ha estat onejant a l’estadi durant tots els dies de competició a la que serà la pròxima seu dels WSG: Zagreb, a Croàcia, al 2021.

Durant els parlaments, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, va donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquest esdeveniment, començant pels membres de l’organització que han treballat des de Tortosa, passant pels més de 400 voluntaris que hi han col·laborat desinteressadament, fins a arribar als esportistes, als quals va convidar a vindre a les Terres de l’Ebre sempre que vulguen: “això ja és casa vostra i sempre hi sereu benvinguts”, va dir. Igualment, va agrair la confiança de la UCEC, la Generalitat de Catalunya i el CSIT amb Tortosa, ja que organitzar un esdeveniment com aquest comportava una logística important.

La cerimònia de cloenda també va servir per acomiadar la mascota dels jocs, la Cuca, que ha sigut una de les màximes protagonistes d’aquests dies. L’acte es va allargar fins a la matinada amb una festa musical.