ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 18/04/2019
El pavelló de Remolins acull, durant tot el cap de setmana, prop d'un miler de jugadors de bàsquet
El recinte esportiu de Tortosa esdevé subseu del torneig internacional juvenil Zarabasket Cup 2019, que es disputa a Amposta
Tortosa acull aquest cap de setmana part de la competició del torneig Zarabasket Cup 2019. El torneig es va disputar per primera vegada l'any passat a Amposta, i enguany, davant l'important increment d'equips participants, ha ampliat les pistes de joc també a Tortosa, que esdevé subseu de la competició. Concretament, el pavelló de Remolins ja ha acollit aquest dijous els primers partits, que continuaran durant tot el divendres i dissabte, i finalitzaran diumenge al matí amb la disputa de les finals.

En total, hi participen aproximadament uns 800 jugadors, de clubs arribats de tot l'Estat espanyol, entre els quals els del CB Fuenlabrada, l'Estudiantes de Madrid, l'Uni Girona o el CB Tarragona. També altres clubs com el BC Fontajau, el CB Getafe, l'AT San Sebastian o el CB Granollers. Pel que fa a les categories, corresponen a alevins, infantils, cadets i júniors, tant masculins com femenins.

La disputa d'aquests partits farà que, mentre dure la competició, a Tortosa hi hagen més de 2.500 persones arribades de fora de la ciutat, entre esportistes i acompanyants.

L'esport continuarà sent protagonista durant els pròxims mesos a la ciutat de manera destacada, amb motiu dels World Sports Games, que es disputaran del 2 al 7 de juliol a Tortosa, amb subseus a Amposta, Deltebre, la Ràpita, Gandesa i Móra d'Ebre