ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 15/02/2019
A punt, el nou pàrquing per als vehicles dels abonats i usuaris de cursets del Win Complex Esportiu
L'equipament està ubicat al camí dels Codonyers, a tocar de la C-12, i permetrà l'estacionament de 83 vehicles
El nou estacionament de vehicles situat al barri de Ferreries ja està a punt per entrar en funcionament. Ho farà dimecres que ve, 20 de febrer, per facilitar l'accés dels usuaris al Win Complex Esportiu Tortosa. El pàrquing, amb capacitat per a 83 vehicles, estarà reservat de manera exclusiva per a abonats i persones que estiguen inscrites a algun dels cursets, que hauran d'identificar el seu vehicle per poder aparcar en aquest espai.

Per fer-ho, a partir de dilluns podran demanar a les oficines de Win la informació i el formulari per rebre la targeta identificativa, en la qual haurà de constar, entre altres dades, la matrícula del vehicle. D'aquesta manera podran estacionar al nou aparcament, durant el període de temps que estiguen fent ús del complex esportiu i dins de l'horari d'obertura de l'equipament (de 6.15 a 22 h), deixant sempre ben visible el targetó que els lliuraran.

Aquest matí, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé; el regidor d'Esports, Joaquim del Pino, el regidor de barri de Ferreries, Josep Felip Monclús, i el president de l'associació de veïns, Joan Carles Bonfill, han visitat el nou equipament. L'alcaldessa ha assenyalat que, amb la posada en servei d'aquest nou aparcament, es millorarà l'accessibilitat dels usuaris de Win, que podran aparcar sense dificultats i de manera gratuïta a dos minuts de distància del complex. Roigé ha recordat, a més, la millora que s'ha fet en aparcaments en aquesta zona, com el que l'Ajuntament va crear al davant de l'institut Dertosa.

L'aparcament del camí dels Codonyers s'ha habilitat gràcies a l'acord entre l'Ajuntament i els propietaris dels terrenys, que n'han cedit l'ús. Aquesta setmana s'hi han fet els treballs d'asfaltatge i la brigada municipal hi està senyalitzant els estacionaments.