ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 29/01/2019
Dos detinguts per un robatori amb violència en un establiment del nucli antic
Els fets van passar el passat divendres i la Policia Local va detenir els responsables poques hores després
La Policia Local de Tortosa ha detingut dos persones, un home i una dona, per un pressumpte delicte de robatori amb violència i amenaces a un establiment del nucli antic. Els fets van tenir lloc el passat divendres quan una dependenta d'un comerç d'alimentació va requerir la Policia Local després d'haver estat agredida per una clienta que volia emportar-se sense pagar un parell de begudes.

Segons el relat de la denunciant, corroborat per les càmeres de seguretat del mateix comerç, la detinguda, veïna de Tortosa i nacionalitat espanyola, va intentar emportar-se sense pagar dos ampolles de beguda, alegant que passaria la seva parella a pagar-ho més tard. Quan la dependenta es va negar, la detinguda va intentar marxar amb les begudes però un client la va aturar. En el moment en què la treballadora de l'establiment intentava recuperar les ampolles sostretes, la detinguda va agredir-la donant-li un cop a la cara i estirant-li els cabells, fins que altres clients presents les van poder separar i fer-la fora de la botiga.

Al cap de poc temps, la dona va tornar a l'establiment acompanyada de la seva parella, un home veí de Tortosa i també de nacionalitat espanyola, i van començar a donar cops a la porta, amenaçant a la dependenta. Finalment, tots dos van marxar quan es requereix la presència policial. Els agents de la Policia Local comproven els fets denunciants gràcies a les càmeres de seguretat del propi establiment i, amb l'ajuda de la descripció facilitada pels testimonis, identifiquen i detenen les dos persones poques hores després.

A la dona se l'acusa d'un delicte de robatori amb violència, mentre que a l'home se'l deté per un delicte d'amenaces. Tots dos han quedat en llibertat amb càrrecs, després de passar a disposició judicial.