ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 30/10/2018
El Win Complex Esportiu Tortosa obrirà portes el 12 de novembre
L'equipament compta amb dos piscines, sales de cardio, fitness i activitats dirigides i zones comunes. Les obres continuaran amb l'execució de la segona fase i l'enderroc de l'actual piscina coberta
El pròxim 12 de novembre entraran en funcionament les noves instal·lacions esportives municipals de Tortosa —WIN Complex Esportiu—, després de 15 mesos d’obres i amb un cost de 5.041.013,61 euros (iva inclòs). El nou edifici, que utilitza energies alternatives que adapten l’espai als criteris de sostenibilitat i estalvi energètic, està format per un únic volum de dos plantes que integra tot el programa funcional, amb uns espais interiors que busquen potenciar la transparència i la llum natural. Per a la construcció s’han adoptat solucions constructives que optimitzen l’execució i els costos.

El projecte finalitza, d’aquesta manera, la primera fase d’execució que ha inclòs la piscina; les quatre sales de fitness, spinning i activitats dirigides; el conjunt de vestidors de grups i la zona de serveis comuns: entrada-recepció, vestidors tècnics-àrbitres, graderies, espais de manteniment, magatzem i infermeria. A partir d’ara s’iniciarà la segona fase amb l’enderroc de l’actual piscina coberta i posterior construcció del mòdul de vestidors col·lectius, la zona d’spa i quatre pistes de pàdel.

La primera fase de les obres s’ha articulat al voltant de la piscina del nou Win Complex Esportiu Tortosa formada per dos vasos, amb un de principal de 10 carrers d’entrenament de 25 x 20m, amb una profunditat d’1.80m, amb l’objectiu d’acollir cursos i oferir la possibilitat d’accés lliure amb la garantia que els abonats disposin de carrers reservats en tot l’horari d’obertura. La piscina petita, de 6 x 12.50m i amb una profunditat màxima d’1.20m, s’utilitzarà per a les activitats aquàtiques dirigides (Aquagym, Fitness aquàtic i Aquacross) i per als cursos d’iniciació. Els dos vasos estan habilitats amb accessos per a persones amb dificultats físiques. L’espai disposa de grades amb una capacitat per a 400 persones.

En aquesta primera fase, la planta baixa també inclou 4 vestidors amb zona de dutxes, a banda dels dels àrbitres i monitors, l’entrada-recepció, el magatzem i la infermeria.

La segona fase s’iniciarà tot seguit i és previst que duri 4 mesos, durant els quals s’enderrocarà l’antiga piscina coberta. Inclourà una zona humida-wellness, un circuit d’aigües, bany de vapor sauna, i dutxes bitèrmiques. Quan la zona d’aigües estigui finalitzada, connectarà pels passadissos interiors amb la piscina, però també per l’exterior a través d’una obertura que connectarà amb una zona enjardinada comuna. La planta baixa es complementarà amb quatre pistes de pàdel amb espai per instal·lar graderies desmuntables d’una capacitat de fins a 150 seients per a futures competicions. Aquesta segona fase també contempla dos nous vestidors a la primera planta.

Visites guiades a la ciutadania
Per donar a conèixer les instal·lacions i registrar les noves inscripcions, del 7 al 10 de novembre es faran diverses visites guiades. Dimecres, dijous i divendres, a les 11.00, 14.30, 18.00 i 20.00 h, i dissabte, a les 13.00 i 17.00 h.