ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 10/10/2018
Desmantellada una plantació de marihuana a una finca rústica de Tortosa
Operació conjunta del CNP i la Policía Local de Tortosa
En una operació conjunta de la Policía Nacional i la Policia Local de Tortosa, ha estat desmantellada una plantació de marihuana que es trobava instal·lada a una finca rústica del terme municipal. La producció anava destinada a la seva distribució a la comarca del Baix Ebre, principalment.

En l'operatiu han estat decomisades 138 plantes de cannabis, 12 kgs. de marihuana manufacturada i 270 envasos fitosanitaris per als cultius, entre d'altres efectes. Las piscina de la finca havia estat convertida en hivernacle cobert, i es va comprovar que l'electricitat necessària pel funcionament de la instal·lació s'agafava de manera fraudulenta de l'escomesa general.

Tres persones han estat detingudes, una de les qual disposava d'un canal especialitzat a Internet sobre marihuana que comptava amb més de 9.000 seguidors.

L'operació policial es va iniciar el passat mes de setembre, quan agents de la Policia Local de Tortosa van informar de la possible existència d'una plantació de marihuana en l'esmentada finca rústica.